Hver en krone værd
Jeg har købt mini wrapballer og kunsttørret havrehø hos Kildsig. Begge dele er top kvalitet og hver en krone værd. Min erfaring er at havrehø er eminent til at holde maven i orden på hestene. Det giver en super god tyggetid og hestene elsker det. Fedt at Manfred har begivet sig ud i at dyrke dette. Hos Kildsig får man en rigtig god og venlig betjening. Samtidig er det let at lave en aftale omkring afhentning. De bedste anbefalinger herfra.

Carina Luth Husted

Sublim service og et fantastisk produkt
Jeg har siden etablering af vandrefold sidste år, hvor jeg fik hestene hjem fodret med Kunsttørret hø fra Kildsig Hø Central – hestene spiser det med velbehag, det er groft og godt, giver lang tykketid, og er af en sammensætning, så mine nøjsomme ponyer kan tåle det ad libitum i hønet. Manfred gik meget op i at sikre, at mine heste ville spise høet inden han sendte 40 baller til Fyn, specielt fordi vejret i 2022 drillede, så høet blev ekstra groft, så han sendte mig en kasse med en prøve, så jeg kunne forelægge det for smagsdommerne her på gården, og det faldt heldigvis i deres smag. Manfred hjalp med kontakt til Halm80 som på fineste vis hentede alle 40 baller og transporterede dem sikkert over til mig på Fyn. Efter de første 2 baller og stadig tilfredse heste, bestilte jeg i oktober 2022 et fuldt læs på 46 baller til levering til sommer 2023. Jeg opbevarer høet udenfor og Manfred søger for, at det pakkes forsvarligt ind så det kan holde sig under hele sæsonen. Det er sublim service og et fantastisk produkt. 5 stjerner herfra mig og mine 3 muler.

Majbritt Lagersted

Mine heste elsker det!
Jeg henter hø ude hos Manfred på Kildsig central. Jeg vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af grovfoder til mine heste da jeg ved hvor vigtigt det er. Hos Kildsig er jeg altid tilfreds med kvaliteten. Det er både grov i strukturen, støvfrit og fri for mug da det bliver tørret ordentligt. Og så er det rart, at der er analyser på det han laver, så man ikke fodre helt i blinde. Sidst jeg var ude efter hø, fik jeg en havrehø med. MINE HESTE ELSKER DET! De kigger nærmest ikke op fra deres høbunke når de får suppleret med et par kilo af det. Jeg kan kun anbefale at man køber sit hø hos Kildsig. Servicen er altid i top og man bliver altid mødt med venlighed.

Charlotte Poulsen

110% støvfri   
Det kunsttørrede hø fra Kildsig Hø Central er 110 % støvfrit, grønt, velduftende og i følge min hest yderst velsmagende!!! Høet er så absolut hver en krone værd, og derudover får man bare den bedste og venligste service!! Så hvad vil jeg anbefale ved Kildsig Hø Central…….. ALT!

Jette Jefelt

Fuldstændig fantastisk hø!
Jeg har ledt med lys og lygte efter hø, der matchede min sarte næse, og det fandt jeg hos Manfred.
Jeg har aldrig mærket, duftet, set så lækkert hø, i hele mit hesteliv.
Ligeså snart du træder ind i hallen, dufter der er skønt grønt hø, og du bliver mødt med en utrolig venlighed og viden af Manfred og fruen.
Selvom turen fra Mors er lang, så er det turen værd, og jeg kommer igen.

Helene Jørgensen

Det lækreste grønne hø
Jeg har hentet det lækreste grønne hø til min kræsne hest, som ikke tåler hø med det mindste støv i, det er super lækkert uden støv og dufter lækkert, glad hest der straks gik i gang med at “æde” tusind tak for ordenligt hø.

Nina Leegaard Pedersen

Varmeste anbefalinger
Super service. Det kunsttørret hø er fantastisk. Marktørret hø er den bedste kvalitet jeg har fået, masser af struktur, rent produkt og minimalt støv. Kildsig får mine varmeste anbefalinger

Lærke Pedersen

Ingen støv overhovedet
Vi har købt hø og det er rigtigt lækkert. Kvaliteten er i top og der er INGEN støv i overhovedet. Hestene er vilde med det.
Super godt produkt. Svarer altid og er til at lave aftaler med. Vi bliver taget med på råd og vejledning. Vi er super tilfredse!

Britt Menne

Medicin og lækkert hø
Lækkert hø hentet på Kildsig høcentral til min gamle 21 årige PRE hoppe, som havde en meget alvorlig maveinfektion.. Efter fem dage med penicillin, Zoolac og ikke mindst rigtig lækkert hø, har hun det heldigvis meget bedre… Nu holder vi vejret og håber krisen er overstået.

Kirsten Rahbek

Kører gerne langt
Har fået det lækreste og fineste grønne hø man kan tænke sig, og hesten elsker det. Eneste ulempe et at kræet spiser høet, før den spiser det wrap, som er med i opstaldningsprisen. Kører gerne høet hele vejen til Viborg, hvor hesten står.

Dorthe Pedersen

Ren hø-lykke
Hvad startede ud med vores hidtil største hø-krise endte med at blive den rene hø-lykke! Vi sværger til hø her på højen, så panikken var total, da det ikke var til at skaffe ordentligt hø i sensommeren. Vi blev skrevet på venteliste hos Manfred og var så heldige at der blev hø tilovers til os. Nu har jeg fodret med kunsttørret hø fra Kildsig Hø Central i to måneder og det er simpelthen det mest fantastiske hø, jeg nogensinde har haft i hønettet. Det dufter himmelsk, er fuldstændig støvfrit, har god struktur og mulerne elsker det. Vi har aldrig lyst til at fodre med andet – Manfred laver gudehø!

Johanne Cecilie Dahl Thomsen

Super til heste med special behov
Super hø, som jeg kun kan anbefale og kan bruges til heste/ponyer med speciel behov for rette analyse.

Dorthe Kirkemann